Vrijwilligers gezocht


Medewerkers / Vrijwilligers gezocht

GewoonFM zoekt naar medewerkers/vrijwilligers. Om een beeld te vormen of dit iets voor jou zou kunnen zijn geven we eerst een beeld van waar wij voor staan.

Wij zijn een radiostation dat uitsluitend via internet programma’s maakt. Wij draaien 24 uur per dag bij GewoonFM. Via internet zijn wij altijd en overal bereikbaar. Onze muziekaanbod bestaat uit de volgende samenstelling: Wij zijn een Nederlands station en zijn er trots op om dit ook uit te dragen. Daarmee brengen wij vooral de muziek van Nederlandse artiesten als Jannes, René Froger, Corry Konings etc. Daarnaast draaien we ook met regelmaat Golden Oldies, Country, Soft/Classic rock. Ook popmuziek met een Nederlands karakter hoort hierbij. Dit alles in een mix met af en toe een piratenhit levert dit een mooi resultaat op, met een eigen gezicht. Het belangrijkste bestanddeel van het muziekaanbod van Gewoon FM is hierbij nog niet benoemd. Dit is namelijk de lokale, regionale of B-artiest. Hiervoor zijn wij een dankbaar klankbord. Dit zijn meest artiesten die met heel hun hebben en houden alles geven voor de muziek en hun carrière. Met dit aanbod maken we de leukste programma’s voor luisteraars die gezelligheid uit hun speakers willen..

Werken bij Gewoon FM gebeurt altijd vanuit je eigen huis, op de tijden die jezelf het beste uitkomen. Uiteraard zoeken we altijd naar Dj’s / Presentatoren.

Wat verwachten wij als je een programma gaat maken:

· Een programma hoort gepresenteerd te worden.

· Een programma-idee is leuk, maar geen verplichting.

· Houd het leuk voor de jezelf, maar ook voor de luisteraar.

· Houd het netjes tijdens uitzendingen (Geen grof taalgebruik, discriminatie, aanstootgevende of provocerende muziek.

· Minimaal 1x per week op een vaste dag en tijdstip een uitzending brengen. (Bij voorkeur Live. In overleg kan dit ook vooraf opgenomen). Meerdere keren per week in overleg mogelijk.

Wat ben je nodig:

· Een betrouwbare PC .

· Een net zo betrouwbare internetverbinding.

· Een mogelijkheid om muziek en spraak aan te bieden via de PC. (We hebben DJ’s die dit allemaal via 1 PC regelen. We hebben ook DJ’s die met een mengtafel, microfoon etc werken.)

· Goede kwaliteit muziek (Hier kunnen we je eventueel bij helpen).

· DJ Software (Ook hier kunnen we je bij helpen).

· Heel veel motivatie om er wat leuks van te maken in een gezellig team .

Verder zijn wij nog op zoek naar een medewerker / vrijwilliger die zich bezig wil houden met onze Social Media.

Wat verwachten we:

· Een creatief en enthousiaste inzet.

· Het bijhouden van een aantal items op de website.

· Facebook bijwerken en vooral onze luisteraars en bezoekers informeren en uitdagen.

· Zelfstandig kunnen werken.

· Het beeld van Gewoon FM verspreiden via de aangereikte media

Wat ben je nodig:

· Een mobiel toestel en PC of laptop met internet.

· Een creatief brein dat in teamverband er wat van wil maken.

Alle medewerkers van Gewoon FM werken op vrijwillige basis. De één doet dit om ervaring op te doen. De ander omdat hij/zij het gewoon gezellig vind. We zijn een jong team en enthousiast team die er samen voor wil gaan om van Gewoon FM een succes te maken.

Heb je interesse om ons team te versterken, neem dan contact met ons op via info@gewoonfm.nl . Uiteraard komen we hier zo spoedig mogelijk bij je op terug.
GewoonFM

Gewoon gezellig!

Current track
Titel
Artist

<
<