Oranje Shownieuws

 • Robert Pater vervolgt succeskoers met 'Maar nog steeds zijn we samen'


  on 19 september 2019 at 20:42

  Vijf dikke hits achter elkaar; 'Bella Bella Señorita', 'Jij En Ik', 'Eenzaam En Alleen', 'Ik Kan Jou Niet Vertrouwen' en 'Geluk', een uiterst succesvol album 'Geluk' én een bomvolle agenda met optredens; inmiddels kan niemand meer om Robert Pater heen, die het afgelopen jaar als een komeet omhoog schoot. Dit vertaalt zich dan ook in een nominatie voor een BUMA NL Award voor 'grootste talent 2019'.

 • Donny van der Roest komt met hitgevoelige single


  on 19 september 2019 at 08:49

  Met een bestendige groei in het aantal optredens en een verdienstelijke reeks singles bemachtigt de Haagse zanger Donny van der Roest gaandeweg een eigen plek in de Nederlandstalige artiestenwereld. In playlisten van de populaire stations is zijn naam steeds vaker te vinden en ook zijn videoclips behalen inmiddels een aanzienlijk aantal views.

 • Melissa Smilda gaat samenwerking aan met Emile Hartkamp & Norus Padidar.


  on 19 september 2019 at 01:08

  Melissa Smilda is een 'nieuw' Talent in de artiestenstal van Emile Hartkamp & Norus Padidar. Melissa, die al enige singles op haar naam heeft staan, nam zelf het initiatief daartoe, want zij wilde haar mooie Muzikale dromen waarmaken. Houdend van de Nederlandse Volkse Muziek, liedjes met een Lach en 'n Traan……..wist ze dat er een team was die dit genre als geen ander kent en ook maakt.

 • Jaman vrolijkt de nazomer op met (Numero Uno) Wil je dansen met mij


  on 18 september 2019 at 02:52

  Op het JM Music label verschijnt op woensdag 18 september de nieuwe single (Numero Uno) 'Wil je dansen met mij' van Jaman. Net zoals z'n vorige single 'Zoals 't toen was', is ook dit nazomers lied geschreven door Hans Louws. Ook Manfred Jongenelis heeft weer een steentje bijgedragen aan dit nummer. Er is bewust voor gekozen om deze single niet in de zomer, maar aan het begin van de herfst te lanceren.

 • Mike Versteeg zet zich met 'Iedere keer' stevig op de kaart


  on 17 september 2019 at 08:54

  Afgelopen vrijdag presenteerde Mike Versteeg in een uitverkochte zaal in Nieuwegein z'n nieuwe single 'Iedere keer'. Uit handen van Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw werd Mike verrast met een mooi groot canvas doek van de singlehoes. Z'n ouders en geluidsman kregen een mooie bos bloemen overhandigd. 'Het blijkt maar weer dat Ronald erg betrokken is bij elke productie en dat siert hem', vertelt Mike.

 • Harry van Bergenhenegouwen met swingende debuutsingle '1Nacht'


  on 17 september 2019 at 07:34

  Harry van Bergenhenegouwen de zingende geluidsman, een naam waar hij eigenlijk wel van af wilde, is op zeer jonge leeftijd al begonnen met zingen. Geboren in Poeldijk maar getogen in Den Haag, kwam op 6-jarige leeftijd bij het Haags Matrozenkoor. Daar leerde hij de fijne kneepjes van het zingen. Na 2 jaar wilde hij wat anders en dat werd voetballen. Geheel tegen de wil van zijn vader in, dat dan weer wel.

 • Christian Malan blaast oude disco hit nieuw leven in


  on 17 september 2019 at 07:01

  Christian Malan is weer een ervaring rijker, want afgelopen maand heeft hij deelgenomen aan het programma ''De Muzikale Uitdaging'' van TV73. In 3 uur tijd een productie maken... tekst, muziek & arrangement. Met Kees Tel achter de knoppen en Nol Roos achter het schrijfblok. Tijdens deze uitdaging kregen Christian, Kees en Nol opdracht om een oude, Engelstalige disco hit van de Gibson Brothers te coveren.

 • Boek over het leven van Koos Alberts verschijnt op 27 september 2019


  on 16 september 2019 at 19:40

  Op vrijdag 27 september verschijnt het boek 'De Kracht van Liefde' over het turbulente leven van Koos Alberts. Geschreven door dochter Christa Krommenhoek geeft dit boek een unieke kijk achter de schermen van een artiestenleven dat gekenmerkt werd door vele ups en downs. Van het boek zijn in de voorverkoop al meer dan 1000 exemplaren verkocht. 'De Kracht van Liefde' is méér dan een opsomming van alle gebeurtenissen in de 35 jaar dat Koos Alberts één van Nederlands populairste volkszangers was.

 

GewoonFM

Gewoon gezellig!

Current track
Titel
Artist

<
<