GewoonFM

Gewoon gezellig!

Current track
Titel
ArtistGewoon FM organiseert “Het Leukste Feest van het Jaar”.

Helemaal in het begin van 2020 op 1 februari om precies te zijn, gaat Gewoon FM het leukste feest van het jaar geven. Gewoon FM bestaat dan 7 jaar en dit willen we groots vieren. Wie jarig is trakteert en vandaar dat we “De Hollandse Live Avond” van Gewoon FM hiervoor gaan inzetten.

In “de Koperen Pomp“ te Haulerwijk geven we in de avond een groot feest met heel veel Live artiesten. Henk-Jan Tangenberg, Melissa Smilda, Duo A37, Martin van Waveren, Hermina Noordstra en Dennis Cornelissen zullen dit feest muzikaal aankleden. Allemaal komen ze aan bod en zetten hun beste beentje voor om jullie en ons van een geweldige beleving te voorzien.

Deze avond wordt Live gepresenteerd door Martijn Cornelissen en Albert de Vries. Voorafgaand aan “De Hollandse Live Avond” is de zaal in de middag geopend vanaf 15:00h tot 18:00h. Alle bezoek is welkom en hiervoor hoeven er geen kaartjes te worden gekocht. Tijdens deze middag gaan we een voorbeschouwing van de avond Live uitzenden via de stream van www.Gewoonfm.nl en de App van Gewoon FM. Een gezellige gevulde middag die je Live en gratis kunt meemaken.

In de avond is de zaal weer geopend vanaf 20:00h. Voor het avondprogramma is er een kaartverkoop. De kaarten kunnen worden gehaald en gekocht in Haulerwijk via “De Koperen Pomp”, en via ”Ritsema Dier & Tuin” aan de Leeksterweg. Online kunnen ze via www.Gewoonfm.nl aangeschaft worden. Er is een beperkte oplage, dus wees er snel bij. Kaarten in de voorverkoop bedragen 6 euro. Mochten we nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen ze voor 7,50 euro aan de zaal gekocht worden. Leuk weetje van de kaarten is dat hiermee de eerste 2 consumpties al geregeld zijn.

Zondag hebben Martijn en Albert hun programma’s Live op de Gewoon FM stream. Voor de gelegenheid is de zaal ook zondag 2 februari geopend en wordt de GewoonFM Top 25 Live door Martijn gepresenteerd. Hier kun je bij zijn van 16:00h tot 18:00h, de zaal is gratis toegankelijk. Ook in de avond is het programma van Albert, “Het Weekend Uit”, gratis bij te wonen. Net als anders wordt het programma gestart om 19:00h. Einde Live zal om 22:00h, bij een voldoende gevulde zaal gaan we misschien offline nog wel even door.

Klein tipje van de sluier: Download alvast de App van Gewoon FM. Hiermee maak je meer kans om op “De Hollandse Live Avond” van Gewoon FM een leuke prijs in de wacht te slepen.

Kaarten bestellen €6,00 in de voorverkoop

aan de zaal €7,50 te verkrijgen bij o.a

DE KOPEREN POMP en Ritsema Dier & Tuin

Kaarten bestellen Mail info@gewoonfm.nl